JURIDISK AGENDA | Rådgivning med omhu

VÆRDIER

Integritet
Ansvarsbevidst
Professionalisme

MISSION

Ajour
Kvalitetssikring
Effektiv rådgivning

VISION

Tæt på klienten
Høj tilgængelighed
Udvidet rådgivningsfelt

VORES TEAM

Leutrim Nikci

Stifter & indehaver
Cand.merc.jur.

+45 60 53 36 85

Ln@juridiskagenda.dk

Vi yder juridisk bistand indenfor et bredt felt. Kontakt os for at høre nærmere.

Om JURIDISK AGENDA

JURIDSK AGENDA er en servicevirksomhed, som yder juridisk bistand indenfor flere fagområder. Da man ofte kan blive i tvivl om, hvor man skal hente professionel rådgivning til sine juridiske udfordringer, og samtidig bliver skræmt af de høje priser, har vi set behovet i at tilbyde rådgivning til fornuftige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker, at vores klienter altid skal have gode alternativer at vælge imellem, når de søger juridisk bistand. Derfor er vi her.

Vores værdier består af integritet, ansvarsbevidst og professionalisme, fordi vi mener, at en jurist altid skal rådgive med høj personlig og faglig integritet, være bevidst om sit og de involverede parters ansvar samt sikre professional rådgivning. Vi er en virksomhed med jurister, som har kandidatgrader og som har specialiseret sig indenfor adskillige fagområder. Vi kan derfor opfylde vores mission, hvor vi altid er opdateret med de nyeste love og regler, sikre kvaliteten og yde effektiv rådgivning.

Hos JURIDISK AGENDA arbejder vi for en fremtid, hvor vi få øget virksomhedens tilgængelighed på et højt niveau, så det altid er nemt at få fat i os. Vi arbejder desuden også på at udvide rådgivningsfeltet og samtidig hele virksomheden som organisation. Dermed kan vi hjælpe vores klienter med flere udfordringer, så de kan få juridisk bistand til forskelligartede sager i ét og samme sted.