JURIDISK AGENDA | Din destination til rådgivning

Formål

Alternativ
Tæt på klienten
Høj tilfredshed

Værdier

Ajour
Kvalitetssikring
Gennemsigtighed

Mission

Høj faglighed
Rettidighed
Effektivitet

Vision

Tilgængelighed
Bredt rådgivningsfelt
Virksomhedsudvidelse

Vores Team

Leutrim Nikci

Stifter & indehaver
Cand.merc.jur.

+45 60 53 36 85

Ln@juridiskagenda.dk

Vi yder juridisk bistand indenfor et bredt område. Kontakt os for at høre nærmere.

Om JURIDISK AGENDA

JURIDISK AGENDA er en juridisk virksomhed, som tilbyder rådgivning indenfor et bredt felt. Vi ønsker, at vores klienter skal have et godt alternativ, både når det gælder rådgivningsområder og rådgivningspriser, når de søger juridisk bistand. For os er det vigtigt, at vi har et tæt forhold til klienten samt, at vi yder rådgivning i høj kvalitet, som resulterer med en høj tilfredshed. Derfor vægter vi at være ajour, at sikre kvaliteten og gennemsigtigheden meget højt.

Hos JURIDISK AGENDA rådgiver vi om, hvordan love fungerer i praksis. Vi er en virksomhed med jurister, som har kandidatgrader og, som har specialiseret sig indenfor adskillige fagområder. Vi er specialister indenfor de områder, vi rådgiver.

Vores vision er at øge tilgængeligheden for vores klienter på et højt niveau, så det altid er nemt at få fat i os. Vi arbejder desuden på at udvide rådgivningsfeltet og dermed hele virksomheden som organisation. Dermed kan vi hjælpe vores klienter med flere af deres udfordringer, så de kan få juridisk bistand til forskelligartede sager i ét og samme sted.