Cookiepolitik hos JURIDISK AGENDA

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (læs mere længere nede) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles samt deres formål.

Hvad er en cookie?

En cookie er en datafil, der bliver lagt ned på din computer, telefon og lignende apparater og som indsamler dine digitale fodspor, når du som bruger færdes online. De er ikke farlige og kan ikke give din enhed virus eller andet skadeligt. Cookies bruges til at kunne indsamle data, så en hjemmeside kan blive forbedret og derved også forbedre brugervenligheden for dig.

Hvorfor bruger vi det?

Hos JURIDISK AGENDA indsamler vi statistiske data for at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside samt for at udvikle vores service, så den til enhver tid tilpasses klienternes behov. Vi indsamler data som antal besøgende, hvor de besøgende kommer fra, hvad der bliver søgt mest på, på vores hjemmeside osv. Dette gøre vi ved benyttelse af Google Analytics og evt. andre mindre services fra Google.

Vi indsamler også

Vi indsamler desuden også personlige oplysninger. Dette sker b.la. hvis du udfylder vores kontaktformularer. Disse oplysninger bliver behandlet efter persondatareglerne og persondatabeskyttelsesforordningens regler.
Den viderebehandling af dine personoplysninger, som bliver indsamlet via cookies, er underlagt persondatareglerne og vil derfor ikke blive behandlet efter reglerne om cookies.
Det vil derfor være datatilsynet, du vil skulle klage til, hvis du er utilfreds med behandlingen af dine personoplysninger. Du kan læse mere om dette under fanen privatlivspolitik.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet, kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller generelt behandles i strid med lovgivningen.

Hvor længe indsamler vi cookies?

Vi indsamler flere slags cookies, hvor alle har forskellige varighed. Den længste varighed er på 2 år fra den dag, du har accepteret vores cookiepolitik.

Kan jeg trække mit samtykke tilbage?

For, at vi kan indsamle disse oplysninger, skal du give dit samtykke. Du kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage og få dine oplysninger slettet.

Hvordan sletter jeg mine cookies?

Dette gør du ved at ændre i dine indstillinger på din computer eller i den browser, du bruger. Der kan du trække dit samtykke tilbage, slette de cookies du måtte have på din enhed og blokere for fremtidige cookies. Vi gør dog opmærksom på, at ved blokering af cookies kan du opleve, at nogle sider ikke fungere, eller at de ikke fungere så optimalt, som de normalt ville gøre.
Hvis du sletter eller blokerer vores cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Kan jeg afvise jeres cookies?

Du har til enhver muligheden for at afvise vores cookies ved at trykke på knappen TILLAD IKKE COOKIES, under widget “Cookies” nederst til venstre. Dette gøre, at vi ikke kan indsamle ovennævnte oplysninger om dig.
Du kan dog ikke afvise hjemmesidens nødvendige cookies. Nødvendige cookies er vigtige for, at hjemmesiden fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer den grundlæggende funktionalitet og sikkerhedsfunktioner på hjemmesiden. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret og pligt til at oplyse os om dette, så de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@juridiskagenda.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du kan klage til erhvervsstyrelsen, hvis du er utilfreds med vores anvendelse af cookies.